Deze tuin vonden we echt heel gaaf om te doen! We hebben deze tuinliefhebbers in Vleuten blij mogen maken met een hele moderne leeftuin waarbij de grootsheid van het huis wordt geaccentueerd door het gazon. Het vertrekpunt van de tuin was een pas gebouwde woning en een heel leeg kavel. We hebben écht alles mogen aanleggen. De bewoners wilde een tuin die passend is bij de moderne woning. Met de aanleg van het terras en een zwembad is die opdracht zeer geslaagd.

Licht en ruimte

Door het gebruik van meerstammige heesters die solitair in de tuin staan, brengen we groen in de tuin, maar met behoud van licht. De bloemenperken geven gedurende het jaar mooie kleuren in de tuin. De planten zijn specifiek uitgezocht om bij de stijl van het huis passen.

De maairobot en maandelijks tuin onderhoud zorgt dat alles in perfecte staat blijft. Het slimme beregeningssysteem (die via Wifi is gekoppeld aan actuele weerberichten) zorgt dat er automatisch meer of minder gesproeid wordt. Heel fijn in zomerse maanden! De bewoners kunnen eventueel zelf nog aanpassingen maken via hun smartphone op afstand zoals het aan- of uitzetten van een groep sproeiers.

Alsof je in je eigen tuin op Ibiza zit

Het gezin uit Vleuten woont hier met hun kinderen aan het Maximapark. Een groene omgeving die is doorgevoerd in de tuin. De grote keramische tegels van 90 x 90 cm stralen luxe en rust uit. Alsof je op Ibiza zit!

Via via bij Van Dijk Tuinen terecht gekomen

'Via via' zijn de Vleutenaren bij ons terecht gekomen. Altijd leuk om te horen dat ons werk tot nieuw werk leidt. Een groter compliment kunnen we niet krijgen! De bewoners uit Vleuten hadden reeds als een tuinplan laten maken, maar dat was niet naar wens. Later hebben wij hier naar gekeken en heeft onze tuinarchitect een nieuw tuinontwerp gepresenteerd (in 3D). Het werd goed ontvangen en is daarna éxact zo uitgevoerd, zonder aanpassingen.