Tuin onderhoud

Genieten van een goed onderhouden tuin

Niet iedereen heeft groene vingers of heeft de tijd om zijn tuin goed te onderhouden. Onze hoveniers kennen alle plant- en boomsoorten en weten wat uw tuin nodig heeft om optimaal tot bloei te komen. Dankzij deze deskundige verzorging, hoeft u alleen nog maar te genieten van uw tuin. U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten tuinonderhoud. Van snoeibeurten tot tuinrenovaties.

heg snoeien

Klein tuinonderhoud Snoeien en maaien

Met regelmatig onderhoud bent u verzekerd van professioneel gesnoeide bomen, gezonde planten en hebt u geen omkijken naar tuinafval. U geeft zelf aan welk onderhoud u zelf wilt doen en waarvoor u graag onze hulp inschakelt. In een paar uur schonen we uw perken op en snoeien we de heg.

tuin bemesten

Klein tuinonderhoud Gezond en goed verzorgd

Wanneer het gras is gemaaid en de heggen zijn gesnoeid dan kunnen de planten weer volop groeien op een voedzame ondergrond. Bij Van Dijk Tuinen hebt u een vast contactpersoon die uw tuin en onderhoudswensen kent. Zo hoeft u niet elk jaar contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor uw tuin!

sneeuw schuiven

Groot tuinonderhoud Uw tuin reinigen met hoge druk

Van Dijk Tuinen beschikt ook over een professionele hogedrukreiniger waarmee we vakkundig de verhardingen in uw tuin kunnen reinigen. Ook kunnen we daarna de voegen van de tegels verdichten met een voegmengsel dat hard wordt zodat onkruid er niet meer doorheen groeit. 

boomtakken zagen

Groot tuinonderhoud Bomen snoeien of tuinherstel

Voor een tuinrenovatie of het rooien van bomen trekken we uiteraard meer tijd uit. We maken vooraf een onderhoudsplan, zodat u weet wat u kunt verwachten. De mannen van Van Dijk Tuinen zijn niet zo snel onder de indruk. Ze klimmen de boom in om grote takken veilig af te zagen. Ook een verwilderde tuin brengen ze – met respect voor alle gezonde planten – met enthousiasme weer op orde.

We gaan niet altijd zelf de boom in, maar adviseren ook over onderhoud. Zo hielpen we de nieuwe eigenaar van een prachtig stukje land vol fruitbomen met het snoeien van zijn bomen. Niets is ons te veel, dus vraag ons gerust om advies. We ondersteunen of adviseren u graag bij het grote onderhoud van uw tuin.

groot onderhoud

Groot tuinonderhoud Onderhoud op maat

Iedere opdrachtgever heeft een andere onderhoudsvraag. Zo ondersteunen we de tuindienst van Paleis Soestdijk bij het herstel van de tuin na grote evenementen. Maar ook worden we regelmatig gebeld omdat een tuin door drukte of ziekte verwilderd is geraakt. Dan is eenmalig een flinke snoei- en opfrisbeurt nodig.

Advies over jaarlijks snoeiwerk. We gaan niet altijd zelf de boom in. We adviseren ook over onderhoud. Zo hielpen we de nieuwe eigenaar van een prachtig stukje land vol fruitbomen met het snoeien van zijn bomen. Niets is ons te veel, dus vraag ons gerust om advies. We ondersteunen of adviseren u graag bij het grote onderhoud van uw tuin.

tuin sproeien

Groot tuinonderhoud Aanleggen van een beregeningssysteem

Ook in een aangelegde tuin kunnen we een beregeningssysteem aanbrengen en netjes wegwerken. Vervangen van bestrating of verlichting: met kleine accenten kunt u uw tuin nieuw leven inblazen. Denk aan nieuwe bestrating, een veranda of het aanleggen van verlichting.