Werken bij Van Dijk Tuinen

Van Dijk Tuinen behoort tot de top 30 hoveniers van Nederland en is een full-service hoveniersbedrijf. Dit betekent dat wij al meer dan 25 jaar elk tuinonderdeel “in de vingers” hebben. Hierdoor kunnen wij iedere klant volledig van dienst zijn vanaf het ontwerp, bij de aanleg en met het onderhoud van tuinen.

Als je bij ons werkt deel je in onze ambities: Er wordt hard gewerkt door ruim twintig professionele collega’s die betrokkenheid en gezelligheid combineren met inzet en slim werken, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een privé-leven. Afwisselende projecten voor een al even gevarieerde klantenkring: particulieren, bedrijven en kinderdagverblijven, met name in midden Nederland en de randstad.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap als vakbekwaam hovenier?
Heb je een passie voor groen en weet je tuinen zelfstandig naar je hand te zetten?

 

Als hovenier tuinonderhoud bij Van Dijk Tuinen heb je een eigen klantenbestand (zowel particulieren als bedrijven) waarbij jij het aanspreekpunt bent om hun tuingeluk door te vertalen in regelmatig tuinonderhoud. Je weet wat de tuin nodig heeft en deelt je vakkennis met de klant. Je beheert zelf de onderhoudskalender en zorgt voor tijdig snoeien, bemesten en maaien waardoor je iedere tuin in optimale conditie houdt.

 

Ben jij toe aan een veelzijdige functie met eigen verantwoordelijkheden binnen een enthousiast team en groeiend bedrijf? Dan is de functie van hovenier tuinonderhoud bij Van Dijk Tuinen iets voor jou!
 

Wij bieden jou

 • Niet overwerken en altijd vrij op zaterdag
 • Een afwisselende baan met zelfstandige projecten
 • Fulltime dienstverband (37 uur per week)
 • Enthousiaste collega's
 • Vriendelijke sfeer
 • Mogelijk direct een vast contract

Wij zoeken iemand met...

 • Een afgeronde hoveniersopleiding niveau 2, 3 of 4
 • Grote flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Een klantvriendelijke houding
 • Goede contactuele eigenschappen
 • Werkervaring is een pré
Er wordt bij ons hard gewerkt door ruim twintig professionele collega’s die betrokkenheid en gezelligheid combineren met inzet en slim werken, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een privéleven.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt jou het leuk om bij Van Dijk Tuinen te werken als zelfstandig hovenier tuinonderhoud?

 

Stuur je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie neem contact op met Jeroen van Dijk bereikbaar op 06 22 97 90 98.

Kom jij ons team versterken?

groepsfoto van dijk tuinen

Wij komen ook graag in contact met leerling-hoveniers. Er zijn in ons bedrijf volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bij Van Dijk Tuinen willen we je langdurig binden aan de organisatie en bieden je daarom een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid om je ook breder te ontwikkelen.

Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, jezelf zijn is zelfs een voorwaarde. Er heerst bij ons een vriendelijke, open sfeer.

Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar je!

Stuur of e-mail je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van Dijk Tuinen BV
T.a.v. Jeroen van Dijk
Werkhovenseweg 11, 3985 MG Werkhoven
06-22979098