Tuin aanleggen

Van Dijk Tuinen pakt het vakkundig aan!

Vakmanschap staat centraal bij de aanleg van uw tuin. We hebben een professioneel team met ervaren, zorgvuldige vakmensen, die plezier hebben in hun werk. Onze mannen werken nauwkeurig, zijn goed voorbereid en denken ter plekke mee zodat uw tuin optimaal vorm krijgt.

Uitgebreid machinepark

Van Dijk Tuinen beschikt over een uitgebreid machinepark om de uitvoering van tuinprojecten vakkundig en efficiënt uit te voeren. Met één team voeren we de afgesproken werkzaamheden in eigen beheer uit. Geen wachttijd met een half omgeploegde tuin, maar een volledig pakket. Overigens voorkomen we dat we tijdens de tuinaanleg door het huis moeten met ons materieel. Als we niet achterom kunnen, schakelen we een kraan in om alles netjes over het huis te tillen.

Volgroeide bomen

Meestal heeft een tuin zo’n twee tot drie jaar nodig om tot volle bloei te komen, maar we zorgen dat deze er meteen aantrekkelijk uitziet. U krijgt bijvoorbeeld meteen een volgroeide boom die er al jaren lijkt te staan en met de hagen van Mobilane hebt u direct een volgroeide, groene muur of afscheiding.

michelle vandijktuinen 320

Specifieke tuinwensen?

Bel met ons kantoor op:

030 - 656 76 76  of