Wilt u uw tuin renoveren?
Maak een afspraak

stappenplan-kort-tuin-ontwerpen.jpg

Bewonder onze showtuin

Bent u van plan uw tuin te renoveren?
Maak van uw tuin uw droomtuin. Tijdens de tuin design dag op zaterdag 13 mei staan de tuinadviseurs van Van Dijk Tuinen voor u klaar. Op deze dag kunt u de eerste vier stappen zetten naar uw droomtuin. 

inspiratie opdoen voor uw tuin ontwerpen

Inspiratie en advies

Wellicht weet u precies hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Wanneer u dat nog niet weet of open staat voor verrassende idee├źn dan bent u van harte welkom. We inspireren u graag aan de hand van gerealiseerde projecten en onze jarenlange ervaring in tuinen.

Wensen inventariseren voor uw tuin

Wensen inventariseren en functies bepalen

We horen graag wat u belangrijk vindt. U kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot privacy, het gazon, bomen, terrassen, parkeerplaatsen, paden, tuinhuis, vaste planten, speeltoestellen, zitplekken, moestuin, zonnedoek, lunchen, bloesem, kliko's, opbergplaatsen, pergola, verlichting, zwembad, enzovoort.

moodboard maken voor uw nieuwe tuin

Moodboard maken en sfeer bepalen

Een tuin is niet alleen het aanleggen ervan, maar het vertalen van een prettig gevoel in een uitvoerbaar ontwerp. Door het maken van een moodboard bepalen we samen de sfeer. Kiest u voor modern, mediterraans, Japans, romantisch, bourgondisch of toch liever voor landelijk?

vlekkenplan nieuwe tuin

Vlekkenplan

We bespreken factoren van blijvende invloed, zoals de ligging van uw tuin. Daarnaast bekijken we de grondsoort, niveauverschillen en de omgeving.

tuin ontwerpen

Ontwerpen

In deze stap begint het echt ontwerpen van uw tuin en worden belangrijkste zaken gecombineerd in schetsontwerpen. We werken van creatie naar concrete uitwerking. Na de presentatie van het ontwerp bespreken we de praktische invulling, zoals de uitvoering van het werk, eventuele aanleg van verlichting of een beregeningssysteem. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, sturen we u een definitieve offerte voor de aanleg van de tuin.Welkom in onze showroom!

Eva en Michelle

Afspraak maken?

Let op er is beperkte plek!
Wilt u op 13 mei langskomen om inspiratie op te doen en voor een adviesgesprek?


030 - 656 76 76  of