Het is altijd bijzonder als we aan het werk mogen bij nationale iconen zoals de Koninklijke Nederlandse Munt in Houten.

De historie van 'de Munt' gaat ruim 450 jaar terug, maar de huidige vestiging ziet er futuristisch uit. De architect heeft bij het ontwerpen van het pand ook de kleuren van de beplanting meegenomen. Goud en geel voeren de boventoon rondom het gebouw. Van Dijk Tuinen is trots om bij te dragen aan het onderhoud van het terrein en de uitstraling van dit prachtige pand. We zorgen ervoor dat het gras strak gemaaid is en dat het onkruid weinig kans krijgt.

(Twee)maandelijks worden onze hoveniers het tuinonderhoud gepleegd. Door de juiste bemesting en het verwijderen van onkruiden zorgen we ervoor dat de beplanting er fris en kleurrijk bij staat.

 

Voor woonwarenhuis Het Kabinet in Bunnik verzorgt Van Dijk Tuinen al 15 jaar de groenvoorziening. Net als in Het Kabinet wordt de tuin regelmatig aangepast aan trends van deze tijd.

Tuin als verlengstuk

Bij woonwarenhuis Het Kabinet lieten we de buitenruimte met antracietkleurige stenen vanaf het gras geleidelijk overgaan naar binnen. De hoge linden voor de entree zorgen bovendien voor een koninklijk onthaal. Als u vanaf de A12 de afslag neemt naar Van Dijk Tuinen in Werkhoven, ziet u automatisch woonwinkel Het Kabinet liggen. Ga eens langs en laat u inspireren door moderne, landelijke, klassieke en eigentijdse interieurs. Of kijk op www.hetkabinet.nl

Woonzorgcentrum Ewoud, vlak bij het historische centrum van IJsselstein, doet er alles aan het welzijn van cliënten te vergroten. Ook met een fraai ingerichte tuin en dierenweide.

Grote vijver en gezellige dierenweide

De herinrichting van de tuin startte met de aanleg van een vijver (120 m²) en verschillende vaste planten die in de zomer prachtig bloeien. Met deze mix van planten en het water lok je al snel dieren, zoals badderende vogels, snoepende vlinders en kwakende kikkers. Daarna realiseerde Van Dijk Tuinen de gezellige dierenweide, inclusief houten verblijven. Koning Willem Alexander kwam in 2014 op bezoek en schonk de inwoners van IJsselstein een paard.